Контрольна робота з курсу Економіка підприємства - Варіант №2
Код роботи: 6127
Вид роботи: Контрольна робота
Предмет: Економіка підприємства
Тема: Варіант №2
Кількість сторінок: 10
Дата виконання: 2019
Мова написання: українська
Ціна: 200 грн
Завдання до контрольної роботи
КР складається з чотирьох теоретичних питань. Обсяг – 5 сторінок машинописного тексту при друкуванні 14-м шрифтом через 1,5 інтервала.
ВАРІАНТ 2
1. Визначення чисельності персоналу підприємства. Показники руху робочої сили на підприємстві.
2. Сутність і методи обчислення рентабельності.
3. Ліквідації збанкрутілих підприємств (організацій)
4. Розрахувати показники рентабельності по пекарні
1) рентабельність окремих виробів;
2) рентабельність продукції;
3) рентабельність виробництва.
Показник |
Річний обсяг 1-го виробу Q (кг) |
Сб (грн) |
Ціна 1-го виробу Ц (грн) |
Вага 1-го виробу (кг) |
1. Хліб пшеничний |
60000 |
1,7 |
1,8 |
0,9 |
2. Хліб житній |
42000 |
0,32 |
0,45 |
1 |
3. Батон |
80000 |
0,53 |
0,69 |
0,5 |
4. Булка |
20000 |
2,27 |
2,56 |
0,2 |
Середньорічна вартість основних фондів (Фсер) по пекарні 105 тис. грн., оборотних засобів 10,3 тис. грн.