Распечатать страницу
Главная \ База готовых работ \ Готовые работы по экономическим дисциплинам \ Экономика предприятия \ 6127. Контрольна робота з курсу Економіка підприємства - Варіант №2

Контрольна робота з курсу Економіка підприємства - Варіант №2

« Назад

Код роботи: 6127

Вид роботи: Контрольна робота

Предмет: Економіка підприємства

Тема: Варіант №2

Кількість сторінок: 10

Дата виконання: 2019

Мова написання: українська

Ціна: 200 грн

Завдання до контрольної роботи

КР складається з чотирьох теоретичних питань. Обсяг – 5 сторінок машинописного тексту при друкуванні 14-м шрифтом через 1,5 інтервала.

ВАРІАНТ 2

1. Визначення чисельності персоналу підприємства. Показники руху робочої сили на підприємстві.

2. Сутність і методи обчислення рентабельності.

3. Ліквідації збанкрутілих підприємств (організацій)

4. Розрахувати показники рентабельності по пекарні

1) рентабельність окремих виробів;

2) рентабельність продукції;

3) рентабельність виробництва.

Показник

Річний обсяг 1-го виробу Q (кг)

Сб (грн)

Ціна 1-го виробу Ц (грн)

Вага 1-го виробу (кг)

1. Хліб пшеничний

60000

1,7

1,8

0,9

2. Хліб житній

42000

0,32

0,45

1

3. Батон

80000

0,53

0,69

0,5

4. Булка

20000

2,27

2,56

0,2

Середньорічна вартість основних фондів (Фсер) по пекарні 105 тис. грн., оборотних засобів 10,3 тис. грн.