Распечатать страницу
Главная \ База готовых работ \ Готовые работы по естественным дисциплинам \ Психология \ 6129. Самостійна робота Психологічний портрет особистості

Самостійна робота Психологічний портрет особистості

« Назад

Код роботи: 6129

Вид роботи: Самостійна робота

Предмет: Психологія

Тема: Психологічний портрет особистості

Кількість сторінок: 14

Дата виконання: 2019

Мова написання: українська

Ціна: 200 грн

Спостерігаючи за іншими людьми, за тим, як вони працюють, навчаються, переживають радість і горе, ми найчастіше звертаємо увагу на відмінності в їх поведінці. Адже всі росли і виховувалися в різних сім'ях, в різних умовах, тобто в різному соціальному середовищі. Все це безпосередньо впливає на те, якою людина буде у дорослому житті, як вона буде вибудовувати свої відносини з іншими людьми, якими рисами характеру вона буде володіти.... На основі спостережень за людьми, маючи певні знання з психології, ми можемо скласти психологічний аналіз портрета особистості. Такий аналіз дуже корисно складати для того, щоб успішно керувати людьми, щоб легше знаходити спільну мову з ними, знати їх сильні і слабкі сторони.

Приступаючи до психологічного аналізу особистості, з'ясуємо насамперед, що ж він буде собою представляти. Зазвичай в структуру особистості включають: темперамент, характер, вольові якості, здібності, емоції. Ці поняття є відносно постійними у людини і у своїй сукупності являють собою психологічний портрет особистості. За цими критеріями я і проведу свій психологічний аналіз.

Пройшовши вищезазначені тести можемо зробити висновок, що особа завжди тримає свою позицію і зазвичай стає переможцем. Якщо його точку зору поділяють маси людей, то він стає лідером. Від життя завжди щось бере для себе. Світ для нього одного кольору, але дуже динамічний і наповнений подіями. Проте досліджуваний має низьку самооцінку.