Курсова робота Технологічний процес виробництва булочки та характеристика сировини
Код роботи: 5704
Вид роботи: Курсова робота
Предмет: Технологія виготовлення хліба
Тема: Технологічний процес виробництва булочки та характеристика сировини
Кількість сторінок: 53
Дата виконання: 2017
Мова написання: українська
Ціна: 450 грн
Вступ
Розділ 1. Опис технологічного процесу виробництва булочки та характеристика сировини
1.1. Характеристика сировини для виробництва булочки, ії харчова та біологічна цінність
1.2. Опис технології виробництва булочки
1.3. Рецептура булочки
Висновки до розділу
Розділ 2. Методики розрахунку харчової біологічної цінності та біологічної ефективності харчових продуктів
2.1. Методика розрахунку харчової цінності комбінованого продукту то інтегрального скору
2.2. Методика оцінки біологічної цінності білкового складу продукту
2.3. Методика оцінки збалансованого жирокислотного складу продукту
2.4. Методика оцінки збалансованого вуглеводного складу продукту
2.5. Методики розрахунку енергетичної цінності харчового продукту за традиційною і модифікованою формулами
Розділ 3. Розрахунок показників харчової цінності булочки
Висновки до розділу
Розділ 4. Оцінка біологічної цінності білка булочки та конструювання рецептури комбінованого харчового продукту зі збалансованим білковим складом
4.1. Розрахунок біологічної цінності білка булочки
4.2. Підбір та аналіз інгредієнтів для підвищення біологічної цінності білка
4.3. Підбір рецептури і розрахунок показників збалансованості білкового складу комбінованого харчового продукту
Висновки до розділу
Розділ 5. Оцінка збалансованості жирокислотного складу булочки та конструювання рецептури комбінованого харчового продукту з покращеним жирокислотним складом
5.1. Розрахунок збалансованості жирокислотного складу булочки
5.2. Підбір та аналіз інгредієнтів для підвищення біологічної ефективності продукту
5.3. Підбір рецептури і розрахунок показників збалансованості жирокислотного складу комбінованого продукту
Висновки до розділу
Розділ 6. Оцінка збалансованості вуглеводного складу розроблених комбінованих харчових продуктів
Висновки до розділу
Розділ 7. Розрахунок енергетичної цінності комбінованих харчових продуктів за традиційною та модифікованою формулами
Висновки до розділу
Розділ 8. Розрахунок харчової цінності розроблених харчових продуктів
Висновки до розділу
Висновки
Список використаних джерел
Додатки