Распечатать страницу

Індивідуальна робота Виробництво цукру

« Назад

Код роботи: 704

Вид роботи: Індивідуальна робота

Предмет: Основи технології виробництва

Тема: Виробництво цукру

Кількість сторінок: 12

Дата виконання: 2015

Мова написання: українська

Ціна: 250 грн

1. Характеристика галузі за останні 10 років

2. Розміщення підприємств галузі (коротко по областям або регіонам)

3. Основні проблеми галузі (узагальнено), особливості охорони праці в галузі

4. Основні екологічні проблеми (викиди, скиди, відходи) (коротко)

5. Перспективні напрями розвитку галузі (узагальнено)

6. Принципова технологічна схема виробництва (рисунок: послідовність та взаємозв’язок основних стадій виробництва)

7. Характеристика сировини, основної продукції, побічної продукції та відходів виробництва цукру

8. Характеристика основних стадій технологічного процесу  одержання цукру

9. Контроль якості продукції: (вказати види сировини, …)

1. Характеристика галузі за останні 10 років

Показники

Роки (2001 – 2011)

1991р.

2001

2002

2003

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2010

2011

Загальний обсяг виробленої продукції, грн

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Загальний обсяг виробленої продукції, товарн. од. (тис. т, шт.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Розміщення підприємств галузі (коротко по областям або регіонам).

3. Основні проблеми галузі (узагальнено), особливості охорони праці в галузі.

4. Основні екологічні проблеми (викиди, скиди, відходи) (коротко).

5. Перспективні напрями розвитку галузі (узагальнено).

6. Принципова технологічна схема виробництва (рисунок: послідовність та взаємозв’язок основних стадій виробництва).

7. Характеристика сировини, основної продукції, побічної продукції та відходів виробництва …….(чого?).

Таблиця 2

Сировина

Допоміжні матеріали

Основна продукція

Побічна продукція

Відходи

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8. Характеристика основних стадій технологічного процесу одержання…..(чого?).

Стадія (процес)

Основні параметри (хімізм)

Технологічне обладнання

Вхідні продукти

Вихідні продукти

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9. Контроль якості продукції: (вказати види сировини, …)

Продукт

Показники відповідного ТУ, ДСТУ або ГОСТ

Сировина

 

Готова продукція

 

Побічна продукція