Распечатать страницу
Главная \ База готовых работ \ Готовые работы по правовым дисциплинам \ Гражданская оборона \ 4970. Курсова робота Підготовка взводу управління 1-ї артилерійської батареї до обслуговування та обслуговування стрільби вдень і вночі в обороні. Обслуговування пристрілювання за допомогою далекоміра

Курсова робота Підготовка взводу управління 1-ї артилерійської батареї до обслуговування та обслуговування стрільби вдень і вночі в обороні. Обслуговування пристрілювання за допомогою далекоміра

« Назад

Код роботи: 4970

Вид роботи: Курсова робота

Предмет: Цивільна оборона

Тема: Підготовка взводу управління 1-ї артилерійської батареї до обслуговування та обслуговування стрільби вдень і вночі в обороні. Обслуговування пристрілювання за допомогою далекоміра

Кількість сторінок: 34

Дата виконання: 2017

Мова написання: українська

Ціна: 400 грн

Вступ

Теоретична частина

1. Послідовність роботи командира взводу управління

2. Застосування взводу управління в обороні

3. Дії взводу управління при обслуговуванні стрільби артилерійської батареї вдень і вночі в обороні

4. Обслуговування стрільби за допомогою далекоміра

Практична частина

5. Бойовий наказ командира взводу управління 1-ї артилерійської батареї

Висновок

Список літератури

Бій як основна форма тактичних дій військ — це організовані й узгоджені щодо місця, часу, ударів, вогню і маневрів дії війська з метою знищення противника або відбиття його ударів чи виконання інших завдань в обмеженому районі.

Сучасний загальновійськовий бій ведеться об'єднаними зусиллями усіх військ, які беруть у ньому участь із застосуванням танків, бойових машин піхоти, бронетранспортерів, артилерії, протиповітряної оборони, літаків, вертольотів та іншого озброєння і техніки.

Одним з основних видів загальновійськового бою є оборона.

Оборона здійснюється умисно чи вимушено з головною метою – відбити наступ противника, завдати йому втрат і створити умови для переходу своїх військ у наступ.

Не останню роль в оборонному бої відіграють дії командира взводу управління при підготовці взводу управління артилерійської батареї до обслуговування та обслуговування стрільби і розвідці.

В умовах сучасного загальновійськового бою, його швидкоплинності, напруженості та динамічності, великий обсяг роботи покладається на взвод управління, а особливо на командира взводу управління.

Адже від його кваліфікованих дій та злагодженої роботи особового складу залежить точність та швидкість виявлення місцезнаходження опорних пунктів противника, його вогневих засобів, визначення їх координат та обслуговування стрільби артилерійських батарей.

Розглянемо нижче докладніше підготовку взводу управління до обслуговування та обслуговування стрільби вдень і вночі в обороні.

При написанні курсової роботи було розглянуто питання підготовки взводу управління 1-ї артилерійської батареї до обслуговування та обслуговування стрільби вдень і вночі в обороні та обслуговування пристрілювання за допомогою далекоміра.

При підготовці основної частини було опрацьовані теоретичні основи роботи командира взводу управління, застосування взводу управління в обороні в різну пору доби.

В заключній частині в умовах тактичної обстановки віддано розпорядження командира відділення на організацію розвідки, визначено координати КСП, оформлено карточку топогеодезичної прив’язки та схему орієнтирів батареї, відпрацьована робоча карта і посаді командира взводу управління.

1. Боевой устав артилерии Сухопутных войск. Часть II. Дивизион, батарея, взвод, орудие. – Москва, Воениздат, 1990. с. 24-29, 73-115.

2. Тактика артилерии. Часть 1. – Москва, Воениздат, 1969, С. 25-30, 188-240.