Распечатать страницу
Главная \ База готовых работ \ Готовые работы по правовым дисциплинам \ Страховые услуги \ 4969. Курсова робота Загальна характеристика, страхові послуги та страховий портфель ПрАТ "СК АСКО ДП"

Курсова робота Загальна характеристика, страхові послуги та страховий портфель ПрАТ "СК АСКО ДП"

« Назад

Код роботи: 4969

Вид роботи: Курсова робота

Предмет: Страхові послуги

Тема: Загальна характеристика, страхові послуги та страховий портфель ПрАТ "СК АСКО ДП"

Кількість сторінок: 14

Дата виконання: 2014

Мова написання: українська

Ціна: 150 грн

1. Загальна характеристика компанії ПрАТ "СК АСКО ДП"

2. SWOT-аналіз ПрАТ "СК АСКО ДС"

3. Основні страхові послуги, на яких спеціалізується компанія

4. Аналіз ефективності страхового портфеля

5. Аналіз фінансової стійкості СК

Висновки

Компанія планує фінансування своєї діяльності за рахунок надходжень від поточної діяльності. Додаткове фінансування не вимагається. Прибуток емітента направляється на збільшення статутного капіталу. Фінансовий стан компанії стабільний, всі зобов'язання виконується вчасно. За підсумками 2012 року рейтингова агенція "Кредит-Рейтинг" поліпшило довгостроковий кредитний рейтинг за Національною рейтинговою шкалою до uaBBB+.

На діяльність компанії впливає загальне економічне становище в Україні та купівельна спроможність населення. В 2012 році планується прийняття нової редакції Закону України "Про страхування", яка буде вимагати збільшення статутного капіталу компанії, змін у корпоративному управлінні компанії. Яких-небудь ризиків, які б могли істотно позначитися на діяльності компанії, немає.

Станом на 31.12.2011р. компанією отримано передплат страхових платежів за договорами страхування на суму 1413,4 тис. грн.. Це укладені договори страхування з початком відповідальності страховика після 01.01.2012р. В 2012 році від виконання цих договорів страхування очікується отримання доходу у вигляді заробленої премії в сумі 1201,0 тис. грн. Для виконання зобов'язань за укладеними та чинними на 01.01.2012р. договорами страхування компанія сформувала страхові резерви на суму 35794 тис. грн..

Страхові резерви покриті у відповідності до чинного законодавства дозволеними активами. Всі зобов'язання за укладеними договорами страхування виконуються у терміни, передбачені законодавством та цими договорами в повному обсязі. Зобов'язання із простроченим терміном їх виконання відсутні. За підсумками 2012 року компанія планує отримати прибуток у сумі 2586,0 тис. грн.

В 2013 році компанія планує зміцнення своїх позицій на ринку страхування за рахунок збільшення обсягів продажів у порівнянні із 2011 роком на 20-30%. На рингу ОСЦПВ планується частка ринку не менше 1% за сумою страхових платежів та не менше 1,5% за числом страхувальників. Планується відкриття філії у м. Києві.